2711110005 Λαγοπάτη 27, Τριπολη grafeiodiek@gmail.com


 

Χονδρικό & Λιανικό Εμπόριο Αυτοκινήτων
Γραφείο Διεκπεραιώσεων Τρίπολης - Μπράβου Αναστασία - Κολλιός Γεώργιος - Πληρωμές λογαριασμών ΔΕΚΟ - Εξουσιοδοτήσεις - Υπεύθυνες Δηλώσεις
- Εξουσιοδοτήσεις/ Υπεύθυνες Δηλώσεις - Διεκπεραιώσεις - Μεταβιβάσεις - Άδειες Κυκλοφορίας - Έκδοση Πινακίδων - Τρίπολη

 

Καλωσορίσατε στο "Γραφείο Διεκπεραιώσεων Τρίπολης", τον εξειδικευμένο σύμβουλο που συνδυάζει την εμπειρία στο χονδρικό και λιανικό εμπόριο αυτοκινήτων με την εξειδίκευση στην εισαγωγή οχημάτων από το εξωτερικό. Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένα τον αναζητητικό και διακυβερνητικό ρόλο για το όχημα των ονείρων σας, διευκολύνοντας τη διαδικασία μέχρι την απόκτηση ελληνικών αριθμών κυκλοφορίας.

Υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

  • Χονδρικό & Λιανικό Εμπόριο Αυτοκινήτων: Στο "Γραφείο Διεκπεραιώσεων Τρίπολης" προσφέρουμε μια ποικιλία αυτοκινήτων μέσα από την επιλογή μας, καλύπτοντας τις διάφορες ανάγκες και προτιμήσεις σας.
  • Εισαγωγή Αυτοκινήτων από το Εξωτερικό: Είτε ενδιαφέρεστε για εισαγωγή οχημάτων για προσωπική χρήση είτε για επαγγελματική χρήση, αναλαμβάνουμε τη διαδικασία με απόλυτη αξιοπιστία και ακρίβεια.
  • Αναζήτηση και Εύρεση Οχημάτων: Μέσω της εκτενούς δικτύωσης μας, αναλαμβάνουμε την αναζήτηση του συγκεκριμένου αυτοκινήτου που επιθυμείτε, εξασφαλίζοντας την καλύτερη ποιότητα και τις πλέον ευνοϊκές τιμές.
  • Διαδικασίες και Χαρτοφυλάκια: Αναλαμβάνουμε τις περίπλοκες διαδικασίες εισαγωγής και χαρτοφυλακίας, εξασφαλίζοντας την άψογη εγγραφή του οχήματός σας στο ελληνικό κυκλοφοριακό σύστημα.

Γιατί να επιλέξετε εμάς:

  • Εμπειρία και Εξειδίκευση: Η ομάδα μας διαθέτει εμπειρία στον χώρο του αυτοκινήτου και εξειδικευμένες γνώσεις για τις διαδικασίες εισαγωγής.
  • Εξατομικευμένη Εξυπηρέτηση: Κατανοούμε τις ανάγκες σας και προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις.
  • Διαφάνεια και Αξιοπιστία: Η διαφάνεια στις διαδικασίες μας και η αξιοπιστία στις υπηρεσίες μας αποτελούν τη βάση της σχέσης μας με τους πελάτες.

Επιλέξτε το "Γραφείο Διεκπεραιώσεων Τρίπολης" για την ολοκληρωμένη διαχείριση της αγοράς του αυτοκινήτου σας, επιτρέποντάς μας να σας προσφέρουμε μια ομαλή και αποτελεσματική εμπειρία.