2711110005 Λαγοπάτη 27, Τριπολη grafeiodiek@gmail.com


 

Έκδοση Πινακίδων (ΙΧΕ. ΦΙΧ. ΔΙΚΥΚΛΩΝ. ΤΡΕΙΛΕΡ) ΚΤΕΟ
Γραφείο Διεκπεραιώσεων Τρίπολης - Μπράβου Αναστασία - Κολλιός Γεώργιος - Πληρωμές λογαριασμών ΔΕΚΟ - Εξουσιοδοτήσεις - Υπεύθυνες Δηλώσεις
- Εξουσιοδοτήσεις/ Υπεύθυνες Δηλώσεις - Διεκπεραιώσεις - Μεταβιβάσεις - Άδειες Κυκλοφορίας - Ανανεώσεις Διπλωμάτων - Τρίπολη

 

Καλωσορίσατε στο Γραφείο Διεκπεραιώσεων Τρίπολης, τον εξειδικευμένο φορέα που αναλαμβάνει την άμεση και αποτελεσματική διαχείριση όλων των διαδικασιών που αφορούν την έκδοση πινακίδων και τα Κέντρα Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων (ΚΤΕΟ). Είμαστε εδώ για να διευκολύνουμε τις διαδικασίες σας, παρέχοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες για τα οχήματά σας.

Υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

  • Έκδοση Πινακίδων ΙΧΕ: Αναλαμβάνουμε την άμεση και αποτελεσματική έκδοση των πινακίδων για τα ιδιωτικά επιβατικά σας οχήματα.
  • Έκδοση Πινακίδων ΦΙΧ: Σας υποστηρίζουμε σε όλες τις διαδικασίες που αφορούν την έκδοση πινακίδων για τα ιδιωτικά σας φορτηγά οχήματα.
  • Έκδοση Πινακίδων ΔΙΚΎΚΛΩΝ: Εξασφαλίζουμε την άμεση έκδοση πινακίδων για τα μοτοσικλέτα και τα δίκυκλα οχήματα σας.
  • Έκδοση Πινακίδων ΤΡΕΙΛΕΡ: Σας βοηθούμε σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την έκδοση πινακίδων για τα τρέιλερ σας.
  • ΚΤΕΟ: Αναλαμβάνουμε την ολοκληρωμένη διαχείριση της επιθεώρησης του οχήματός σας στα ΚΤΕΟ, διασφαλίζοντας ότι η διαδικασία είναι ομαλή και αποτελεσματική.

Εμπιστευτείτε το Γραφείο Διεκπεραιώσεων Τρίπολης για τις διαδικασίες έκδοσης πινακίδων και ΚΤΕΟ και απολαύστε την ασφαλή και νόμιμη κυκλοφορία των οχημάτων σας.